Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Mari - 12 maj 2011 14:47

...verkar det här hyreshuset inte ha. Ventilationen i mitt badrum har varit en följetong sen jag flyttade in för sex månader sen. I vintras stog den helt still i flera veckor och det fick till följd att allehanda dofter från grannarnas verksamheter samlades i mitt badrum och letade sig vidare ut i lägenheten. Cigarettrök, matos och gud vet vad. Inte ok.


Dom bytte visst ut den där fläkten, men riktigt bra blev det inte. Rätt som det är står den stilla nån dag och sen går den igång igen. Men idag har den börjat bete sig på ett nytt sätt. Först väsnas den väldigt och det är ett sånt sug att jag nästan befarar att tvättmaskinen ska följa med. Sen slår den av helt en stund och så där håller den på.


Vad är problemet? Varför går det inte att få ventilationen att funka som den ska? Kanske den är besatt av onda andar, fläkttrumman kanske är fylld med bestialiska demoner som håller på och fipplar med fläkten bara för att dom kan? Eller har fläkten kanske till och med ett helt eget liv och gör lite som den vill? Kanske vi aldrig nånsin får veta svaret på den frågan...

Ovido - Quiz & Flashcards