Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Mari - 24 mars 2011 09:15

Helt plötsligt har det gått typ tre veckor sen mitt senaste inlägg, vart tog den tiden vägen? 


Jag får väl försöka göra en liten sammanfattning. En sak som hänt sen sist är att jag börjat styrketräna två gånger i veckan hos sjukgymnasten. Det är jag och ett par-tre äldre herrar som pustar och svettas ikapp i arla morgonstund och frågan är vem av oss som egentligen är närmast döden efter 5 minuter på cykel eller crosstrainer..? Jag har väl inte uppnått några större resultat hittills, men jag kan i alla fall stoltsera med en helt fantastisk mjölksyraproduktion!


En dröm jag har är att få full kontroll på min stela kropp, sådär som orientaliska dansare ni vet. Det verkar ju finnas en oändlig massa muskler kring höfter och midja som man normalt aldrig ens märker att man har och det är dom jag vill hitta. Jag har inga ambitioner att bli nån professionell magdansös men jag ger åtminstone mig själv många goda skratt där jag står framför spegelväggen och leker Shakira!    Dessutom blir jag glad av att dansa även om jag mest av allt liknar en trave däck som kommit i gungning.


Men hur jobbig kan en liten katt vara egentligen? Har en kisse här som prompt ska vara mitt framför skärmen   och därtill gärna kliva på tangentbordet. Hon är minsann ingen knäkatt annars, men när jag sitter och skriver är hon plötsligt vääääärldens keeeeligaste! Knaskatt...


Målat har jag väl gjort en del sen sist också. Jag gav mig på att måla en rosa Cadillac men det tar en sån otrolig tid! Det är så mycket krom och blänk och grejer som är svårt att få till när man aldrig gjort nåt liknande förut, men det är en spännande utmaning och det börjar arta sig i alla fall. Fast nu får bilen vila ett tag, jag har en del andra projekt på gång också. Men sen när Cadillacen är färdig funderar jag på att måla en magdansös i närapå naturlig storlek, det skulle vara rätt läckert att ha en sån bredvid spegelväggen.


Sen har det hänt en del annat också som fått mig att se ljusare på tillvaron men det tar jag en annan gång.  


Ha det bra i vårstormarna!   


//Mari


Ovido - Quiz & Flashcards